Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergMonday, January 25th, 2021 at 12:10pm
Online crazy 23!

Afgelopen zaterdag hadden we samen met de welpen ons eerste online scouting progamma, doordat we fysiek nog niet mogen starten. Voor dit progamma hebben we onze leden een pakketje gebracht met benodigdheden en lekkernijen. Tijdens dit progamma moesten de leden zo veel mogelijk opdrachten op een leuke manier vervullen. De opdrachten variërende van het maken van een frikandel speciaal, groepsfoto, wc rollen kasteel, hinkelpad maken, marsmallows roosteren en de leukste maar gezamenlijke opdracht moppen tappen!
Volgende week staat er weer een ander digitaal progamma voor jullie klaar!👍💥🌳
#crazy 23 #online #plezier
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, January 23rd, 2021 at 4:06pm
Vandaag met de scouts en explorers een on-line bingo gehouden met schitterende prijzen!!! Het was erg gezellig, maar we hopen jullie snel weer live te kunnen zien bij de scouting! 😊 #staysafe #scouting
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg is bij Scoutinggroep De Meuleberg.Friday, January 22nd, 2021 at 5:02pm
Scoutinggroep De Meuleberg
Vandaag zijn de werkzaamheden gestart om het grasveldje op te knappen. Als eerste was het boren van de put aan de beurt.
Met dank aan Peeters Grondboringen werd de put, met 11 meter diepte al snel gemaakt. Om de laatste eindjes aan elkaar te knopen zijn we natuurlijk nog bezig met onze eigen actie. https://www.scoutinggroepdemeuleberg.nl/navi-great-tocht/

Dankzij onze sponsoren zijn we al aan de gang kunnen gaan!
Bedankt: Postcode Loterij Buurtfonds, Kerngroep Blitterswijck, OTTO Work Force NL, DOF Blitterswijck
Scoutinggroep De MeulebergTuesday, January 19th, 2021 at 8:31am
Afgelopen zaterdag hadden de scouts hun eerste thuisprogramma. De leiding bracht pakketjes rond zodat de scouts konden mini-pionieren! Jullie bouwwerken zagen er heel gaaf uit! De leiding vond het gewelding om jullie (coronaproof) weer even te zien en te spreken. Aanstaande zaterdag staat er weer een leuk thuisscoutprogramma voor jullie klaar!
Scoutinggroep De MeulebergThursday, January 14th, 2021 at 7:48pm
Goed nieuws!
Onze NAVI GREAT tocht loopt als een trein.
Wil jij ook een leuke speur/wandeltocht maken?

Kijk dan snel op https://www.scoutinggroepdemeuleberg.nl/navi-great-tocht/

De cadeaubonnen die gewonnen kunnen worden zijn van Vonderhaar en Café de Zwart & IL Moro pizza en pasta.

Bij de winkel van Von der Haar zijn vanaf nu ook onze kaarten te koop! Leuk om een mooi cadeaupakketje te laten maken voor iemand zijn/haar verjaardag, jubileum of omdat het gewoon leuk is!

Von der Haar is op Vrijdag en Zaterdag open.
Vanwege de lockdown alleen de slijterij maar cadeaus zijn mogelijk op bestelling.
Doe een berichtje naar > 06 39035371 en help jezelf aan een schitterend cadeau!
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft de omslagfoto bijgewerkt.Thursday, January 7th, 2021 at 7:32pm