Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 9 nieuwe foto's toegevoegd.Saturday, October 27th, 2018 at 6:52pm
Brrr... Dat was eng! De scouts en explorers hebben vandaag pompoenen gesneden. Het werden boze gezichten, enge gezichten maar ook vrolijke gezichten. Dat leverde mooie resultaten op, zie foto's! Fijne halloween!šŸ‘»
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 125 nieuwe foto's toegevoegd ā€” in Blitterswijck.Sunday, October 21st, 2018 at 7:31pm
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft zijn/haar album gedeeld.Monday, October 15th, 2018 at 8:30am
Van 12 oktober tot 14 oktober gingen de explorers en scouts op Meulehike! Ons eerste kamp van het seizoen waarbij de scouts en explorers van post naar post lopen. Het weer zat ons mee en dat maakte het een fantastisch kamp. De deelnemers begonnen de tocht in Kronenberg en liepen vanuit daar naar America. De volgende dag hebben ze gelopen met kaart en coƶrdinaten, oleaat, kruispunten en aan de hand van foto's door onder andere de Meterik. Daar moesten de scouts en explorers door middel van een indianenbrug de beek over. 'S avonds aten we kabobs bij het vuur en hebben we nog het grote "pepernotenavondspel" gedaan. Op zondag liepen de scouts en explorers naar de kerk van America en gingen we met de auto weer terug naar Blitterswijck. Het was weer een geslaagd kamp!
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 64 nieuwe foto's toegevoegd.Monday, October 15th, 2018 at 8:23am
Foto's kamp Meulehike van 12 tot en met 14 oktober 2018.
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg voelt zich enthousiast.Thursday, October 4th, 2018 at 9:11pm
Sponsoren bedankt!
Iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes willen wij bedanken. Zie de uitnodiging voor de opening van ons scoutingbos.

Mede mogelijk gemaakt door:
Jabo Maashees, Kerngroep Blitterswijck, Jacobs Dakbedekkingen, Garage Janssen Wanssum, DOF Blitterswijck, WEJEBE, Manders Automation, De Wellsche Hut, Mathijsen&Weijs Notariaat, Cosy Heat, Peelen Anthuriums, Uylenbroek Bouw Service, Lamb Weston, Van Leendert Transport, Het Roekenbosch, alle adoptieouders
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft de omslagfoto bijgewerkt.Thursday, October 4th, 2018 at 9:01pm