Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 7 nieuwe foto's toegevoegd.Sunday, December 2nd, 2018 at 8:37pm
Twee weken geleden zijn deze kanjers geïnstalleerd! Hierbij nog wat kiekjes. Volgende week gaan bomen planten naast ons nieuwe bos! Op 15 december hebben we de officiële opening van het bos. Hopelijk zien we jullie allemaal om het sponsorbord te onthullen.
Scoutinggroep De MeulebergFriday, November 30th, 2018 at 9:21pm
Zo, dat was 'ie weer! Vossenjacht 2018 in hartje Venray. De welpen en scouts hebben gezocht naar racers, eenhoorns, sumo worstelaars, chef koks, houthakkers en zelfs een koekiemonster! Vossen, bedankt!
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 13 nieuwe foto's toegevoegd.Saturday, November 24th, 2018 at 5:51pm
Vandaag was het voor de scouts en de explorers het tweede programma van de insignes. We begonnen met bulldog en 3 zwarte pieten kwamen ons daarbij helpen. Na een heleboel pepernoten gingen we aan de slag.

De EHBO-scouts hebben zelf wonden gemaakt en deze verbonden, hun benen gespalkt en hartslag gemeten, de communicatie-scouts hebben met blik en touw hun eigen telefoon gemaakt en zijn bezig geweest met rooksignalen. De laatste groep, de vuurmeester-scouts hebben een vuurboog gemaakt. De explorers hebben onder leiding van Geert aan hun eigen raketjes gewerkt voor het insigne vliegenier.
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 9 nieuwe foto's toegevoegd.Saturday, October 27th, 2018 at 6:52pm
Brrr... Dat was eng! De scouts en explorers hebben vandaag pompoenen gesneden. Het werden boze gezichten, enge gezichten maar ook vrolijke gezichten. Dat leverde mooie resultaten op, zie foto's! Fijne halloween!👻
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 125 nieuwe foto's toegevoegd — in Blitterswijck.Sunday, October 21st, 2018 at 7:31pm
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft zijn/haar album gedeeld.Monday, October 15th, 2018 at 8:30am
Van 12 oktober tot 14 oktober gingen de explorers en scouts op Meulehike! Ons eerste kamp van het seizoen waarbij de scouts en explorers van post naar post lopen. Het weer zat ons mee en dat maakte het een fantastisch kamp. De deelnemers begonnen de tocht in Kronenberg en liepen vanuit daar naar America. De volgende dag hebben ze gelopen met kaart en coördinaten, oleaat, kruispunten en aan de hand van foto's door onder andere de Meterik. Daar moesten de scouts en explorers door middel van een indianenbrug de beek over. 'S avonds aten we kabobs bij het vuur en hebben we nog het grote "pepernotenavondspel" gedaan. Op zondag liepen de scouts en explorers naar de kerk van America en gingen we met de auto weer terug naar Blitterswijck. Het was weer een geslaagd kamp!