Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergSaturday, April 13th, 2019 at 4:29pm
Hoppa, iets weggooien en weer vangen! De scouts hebben vanmiddag boemerangs gemaakt. Eerst plakken, dan schuren, verven en buiten testen. Het resultaat: prachtige (en werkende) boemerangs!
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 73 nieuwe foto's toegevoegd.Sunday, April 7th, 2019 at 6:47pm
Scoutinggroep De MeulebergMonday, April 1st, 2019 at 6:52pm
Afgelopen weekend zijn de welpen begonnen met hun insigne natuur.
Hierbij hebben ze enkele opdrachten over de natuur in de natuur gemaakt; van zonnebloem pit poten tot natuurposters maken.
Aankomende week gaan we een er op uit!
Scoutinggroep De MeulebergMonday, April 1st, 2019 at 6:45pm
Afgelopen weekend zijn de welpen begonnen met het insigne natuur. Hieronder hebben we opdrachten in de natuur uitgevoerd van zonnebloempitjes poten tot een Natuurposter maken.
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, March 30th, 2019 at 4:45pm
Wat een weer! De scouts begonnen de middag met trefbal. Daarna werd er geoefend met sjorren. De explorers (en een paar scouts) hebben een toren gebouwd. Daarna werd er een wedstrijdje gehouden onder de scouts; welk groepje krijgt hun 3-hoek het snelst aan de andere kant?
Scoutinggroep De MeulebergFriday, March 29th, 2019 at 11:06am
Afgelopen weekend zijn de welpen naar de speeltuin gegaan in Bergen bij het Eendenmeer waar ze lekker hebben gerold en gespeeld.