Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergSunday, January 16th, 2022 at 6:31pm
Naar de meuleberg!

Afgelopen zaterdag zijn we met de welpen via een pijlentocht naar de meuleberg gelopen!
Hier hebben we het brievenbusspel gedaan en vrij gespeeld waarbij we in de bomen gingen klimmen.

Op de terugweg hebben we ook nog plastic afval opgeruimd! Het was bijna een halve kruiwagen vol jammer genoeg!

Tot volgende week welpen!
Scoutinggroep De MeulebergFriday, December 24th, 2021 at 10:03am
Scoutinggroep de Meuleberg wenst iedereen hele fijne feestdagen & een gezond en gelukkig 2022! Op naar een mooi jaar met veel scouting!
Scoutinggroep De MeulebergSunday, December 19th, 2021 at 7:21pm
Kerstactiviteit scouting!

Afgelopen zaterdag heeft onze jaarlijkse Kerstactiviteit plaatsgevonden samen met de welpen, scouts en de explorers.

We hebben samen soep op tafelvuur gemaakt, kerststukjes versierd, frikandelbroodjes gerold, gehaktballetjes gedraaid en geknutseld voor de kerst

We hebben samen met ze allen maar toch apart genoten van ons jaarlijkse zelfgemaakte kerstdiner.

We wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar. Hopelijk zien we jullie weer allemaal fris en fruitig in het nieuwe scouting jaar 2022💥👍😀
Scoutinggroep De MeulebergMonday, December 6th, 2021 at 5:01pm
Pietendiploma welpen!

Afgelopen zaterdag zijn de welpen bezig geweest met het behalen van hun pietendiploma. Waarvoor ze verschillende opdrachten moesten doen van over daken lopen, cadeautjes in schoorsteen gooien, pepernoten bakken en zaklopen.

Tot as zaterdag.
#sinterklaas
Scoutinggroep De MeulebergSunday, December 5th, 2021 at 4:24pm
Zelfs wanneer het regent laten de scouts en explorers zich niet tegen houden! Lekker stoken en pepernoten bakken!
Scoutinggroep De MeulebergFriday, November 19th, 2021 at 9:51pm
Vanavond hadden de scouts en explorers avondprogramma. In het donker smokkelspel, vuurtje met marshmallows en spelletjes. Om de avond af te maken hebben we nog hard moeten lachen om de grap van Explorer Onno "van de rode ridder met het blauwe paard".

Het was gezellig! Tot volgende week!