Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergTuesday, November 12th, 2019 at 9:56pm
Afgelopen zaterdag was het zover, 75 jaar vrijheid!
Een belangrijke dag in de geschiedenis van Blitterswijck. De nieuwe toegangspoort werd onthuld en hiervoor kwamen vier parachutisten de materialen brengen. Scoutinggroep de Meuleberg liep mee in de mars richting de onthulling. Bij de plek van de onthulling was een feestelijke poort gemaakt door ons om dit moment te vieren.
Scoutinggroep De MeulebergSunday, November 10th, 2019 at 9:47am
Als je bij de explorers zit, ben je al wat zelfstandiger en mag je je eigen programma's maken. Onder leiding van Geert heeft Koen gisteren de rest geleerd hoe je een vuurboog maakt en gebruikt. Heel erg interessant en leerzaam!
Scoutinggroep De MeulebergTuesday, November 5th, 2019 at 8:21pm
Zijn de bloembollen al de grond in gegaan? Twee weken geleden kwamen we met scoutinggroep de Meuleberg langs de deuren van Blitterswijck voor onze jaarlijkse bloembollenactie. Via deze weg willen we iedereen bedanken voor de bijdrage aan deze actie!
Scoutinggroep De MeulebergSunday, November 3rd, 2019 at 9:12pm
Afgelopen zaterdag hebben de welpen pompoenen versierd in verband met Halloween en sint maarten wat er de komende tijd is. Tevens hebben we ook samen voorbereidingen gedaan voor Blitterswijck 75 jaar bevrijd.

Tot zaterdag.👍😀
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, October 26th, 2019 at 2:18pm
Donateursactie!

Vanmiddag komen de leden van Scoutinggroep de Meuleberg weer langs de deur om bloembollen te verkopen voor de jaarlijkse donateursactie in Blitterswijck.

De bloembollen zijn te koop voor een vrijwillige bijdrage maar je kunt ook een gift doen zonder bloembollen in ontvangst te nemen.

De leden van Scoutinggroep de Meuleberg komen tussen 16:00 en 18:00 langs.

Alvast bedankt namens Scoutinggroep de Meuleberg!
Scoutinggroep De MeulebergWednesday, October 23rd, 2019 at 2:16pm
Afgelopen maandag werden de uitslagen van de Rabo ClubSupport bekend gemaakt. Voor Scoutinggroep de Meuleberg is er een mooi bedrag opgehaald. Hier zijn we met onze vereniging erg blij mee!

We willen iedereen die op ons gestemd heeft ontzettend bedanken!