Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergSunday, May 17th, 2020 at 3:49pm
Minicamping de Meuleberg on tour!

Afgelopen zaterdag hebben de welpen camping de Meuleberg in Blitterswijck opgestart. Door de omstandigheden die er nu zij kunnen we dit jaar niet ons jaarlijkse kamp volbrengen. Onze leidsters hebben bedacht om camping de Meuleberg op te starten waarbij de welpen hun eigen camping plekje gaan voltooien voor een middag avontuur.

Nu hebben we 2 weken geen scouting in verband met Hemelvaart en Pinksteren.
Tot 6 juni welpen!🎪👍🌲
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, May 9th, 2020 at 5:23pm
Eindelijk na het gemis van de scouting mochten we weer beginnen onder voorwaarden!

Gelukkig waren de leiding en de welpen weer blij om te beginnen met het zonovergoten weer.
Vandaag hebben we verstoppertje gespeeld, na de vogeltjes gekeken die in de vogelhuisjes zaten, spellen met een bal gedaan, indianenbrug voltooid en genoten van een lekkere frikandel boven het vuur!
Tot volgende week welpen!👍♨️🌴
Scoutinggroep De MeulebergTuesday, May 5th, 2020 at 8:14pm
Afgelopen week hebben we gezien dat er vogeltjes zich hebben genesteld in de vogelhuisjes! Dit zijn de vogelhuisjes die rond het gebouw hangen en in het scoutingbos.

De vogels eten de kleine rupsen van de processierups. Hopelijk helpen de jonge vogels ons om het scoutingbos weer processierups vrij te maken!
Scoutinggroep De MeulebergTuesday, April 28th, 2020 at 7:41am
WIJ ZOEKEN LEIDING!

Misschien heb je onze banner of de posters al ergens zien hangen. Wij zijn namelijk op zoek naar leiding!

Ben (of ken je iemand) die:
- creatief is?
- goed met kinderen om kan gaan?
- een echte teamplayer is?
- beschikbaar is op de zaterdagmiddag van 2 tot 4?
- geschikt is om leiding te geven?!

Wij bieden jou actieve & leuke zaterdagen aan, de kans om heel veel kinderen een leuke tijd te bezorgen en veel gezelligheid & actviteiten voor de vrijwilligers!

Meld je dat nu aan en neem contact op met scoutsdemeuleberg@gmail.com!
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, April 18th, 2020 at 7:56pm
#ikscoutthuis vandaag was het alternatieve digitale programma. Crazy 88 was het spel wat deden. Dit betekent zoveel mogelijk opdrachten doen van de opdrachtenlijst. De resultaten werden naar de leiding gestuurd via een foto of filmpje. We hebben hard kunnen lachen om het enthousiaste meedoen. Hieronder zie je een samenvatting van de middag!
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft de omslagfoto bijgewerkt.Saturday, April 18th, 2020 at 7:53pm