Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergSaturday, March 7th, 2020 at 3:43pm
De scouts zijn begonnen aan de insignes. Na een potje bulldog werd gekozen tussen het insigne techniek, koken & bakken en bushcraft. Over 5 weken zien we het eindresultaat!
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, February 29th, 2020 at 2:46pm
Voorjaarsschoonmaak bij de Meuleberg! Opgeruimd staat netjes
Scoutinggroep De MeulebergMonday, February 17th, 2020 at 6:49pm
Afgelopen zaterdag hebben we weer onze jaarlijkse carnavalsactiviteit gehad. Hierbij hebben we verschillende spellen gedaan zoals spek happen en ballon trappen. Zoals gewoonlijk hebben we ook lekker genoten van wat drinken en lekkers.

Namens scoutinggroep de Meuleberg wensen we iedereen een fijne carnaval!πŸŽͺπŸΊπŸ˜€πŸ‘

We zien we onze leden weer fris en fruitig op zaterdag 7 maart terug.πŸ‘πŸŽͺ
Scoutinggroep De MeulebergSunday, February 9th, 2020 at 3:56pm
Afgelopen zaterdag hebben de welpen het spel Chinese muur gedaan en ons wekelijks beginspel bulldog. Hierna zijn ze in het bos windkracht 10 proof hutten gaan maken.
Tot volgende week bij onze jaarlijkse carnavalsactiviteit!πŸ˜ŽπŸ‘Šβš’πŸŽͺ
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, February 8th, 2020 at 5:51pm
De scouts begonnen vandaag met een spel dat Finn bedacht had: vier vakken trefbal. Na een spannende wedstrijd speelden de scouts levend stratego en vlagverovertje op de Meuleberg. Er werd nog gezongen en getrakteerd door Rein.

Aan het einde van het programma werden nog lekker marshmallows boven het vuur geroosterd! Het was weer een geslaagde middag!
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, February 1st, 2020 at 4:07pm
Vanmiddag hebben de scouts een flipperend programma gehad! Na een potje Bulldog (met veel vieze spijkerbroeken) gingen de scouts aan de slag met het ontwerpen van hun eigen flipperkast! Het werd steeds creatiever! Er kwam een tunneltje, puntentelling en lijst om de flipperkast heen. We sloten de middag af met een potje Bulldog waar leiding Ruud niet te vangen was. Het was een mooi programma!