Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg voelt zich trots.Monday, October 14th, 2019 at 11:34pm
Afgelopen zaterdag is onze voorzitter en welpenleider Jelle samen met zijn secretaris en welpenleidster Jolijn in het huwelijksbootje gestapt.

Vanuit het bestuur, leiding en de leden van scoutinggroep de Meuleberg wensen we dit prachtige stel heel veel geluk en liefde toe!
Scoutinggroep De MeulebergSunday, October 6th, 2019 at 10:01pm
Gistermiddag hebben de welpen weer een leuke buitenactivitiet gehad met sjorren en een paar spelletjesπŸ‘
Scoutinggroep De MeulebergSunday, September 29th, 2019 at 10:14pm
Afgelopen zaterdag hebben de welpen , scouts en explorerw samen het jaarlijkse ouder-kind progamma gehad.

Van het spel de Chinese muur tot verschillende spellen in groepjes, pionieren, frikandellen bakken en broodjes bakken.

Tot zaterdag πŸ’₯πŸ–πŸ‘
Scoutinggroep De MeulebergSunday, September 29th, 2019 at 10:02pm
Stem op Scoutinggroep de Meuleberg!
Onze dank is groot.
#nieuwspelmateriaal
Scoutinggroep De MeulebergSunday, September 22nd, 2019 at 12:15am
De welpen hebben afgelopen zaterdag verschillende spelletjes buiten gedaan met dank aan het heerlijke weer.
Zoals bulldog, touwtrekken, bloklopen en de welbekende indianenbrug.

Tot volgende week bij de gezamenlijke ouder-kind activiteit.πŸ‘πŸ–πŸ’₯
Scoutinggroep De MeulebergSunday, September 15th, 2019 at 10:27pm
Gisteren hebben de welpen een tochtje door Blitterswijck gelopen en hiermee ontdekt wat er voor een mooie natuur is. Tenslotte hebben ze ook nog schatgegraven na de lekkerste snoepjes als een schatkist.