Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergMonday, April 26th, 2021 at 4:33pm
Leve de koning!
Morgen vieren we de verjaardag van onze koning. Voor veel mensen een extra vrije dag! In combinatie met het mooie weer een perfect moment om onze Navigreat tocht te lopen. Door de mooie natuur van het Sohr maak je een prachtige wandeling. Kaarten zijn morgen te koop voor €10,- bij Forellenvisvijvers " Keijzersberg" en tussen 10.00 en 11.00 bij Vonderhaar. De opbrengsten komen ten goede aan het nieuwe trapveldje bij de scouting en het onderhoud hiervan. Kijk voor meer info op: https://www.scoutinggroepdemeuleberg.nl/navi-great-tocht/

Veel wandelplezier!

#navigreat #wandelen #hetsohr #trapveldjeblitterswijck
Scoutinggroep De MeulebergSunday, April 25th, 2021 at 5:33pm
Zoek de weg?!

Afgelopen twee programma's in maart hebben de welpen samen geklust aan een bewegwijzering! Deze bewegwijzering is gemaakt om te laten zien hoe goed ze met zagen en verven om kunnen gaan! De bewegwijzering heeft hopelijk bij jullie thuis een mooi plekje gekregen!
Tot op ons hemelvaartkamp in de meivakantie!
πŸ‘πŸŒ³πŸͺ΅πŸŸ©πŸŸ¦πŸŸ₯🟨
Scoutinggroep De MeulebergSunday, April 18th, 2021 at 7:13pm
Op naar de Meuleberg!

Afgelopen zaterdag zijn de welpen op avontuur gegaan naar de Meuleberg! Waar de welpen diverse spellen hebben gedaan van levend stratego met vlag, boomtikkertje en ballon hooghouden. Maar natuurlijk afgesloten met een geroosterde frikandel boven een heerlijk kolenvuur.
Tor volgende week! πŸ˜€πŸ’₯🌳
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, April 17th, 2021 at 2:31pm
De scouts begonnen het programma vandaag met een leuk spel. De palen vasthouden en dan snel naar links of rechts. Valt de paal? Dan ben je af!

Uiteindelijk hadden we 2 winnaars!

Daarna zijn we lekker gaan stoken. Het was erg gezellig! Tot volgende week!
Scoutinggroep De MeulebergSunday, April 11th, 2021 at 6:37am
Gisteren hebben de scouts de kou en regen getrotseerd om in groepjes een minigolfbaan te maken. En wat waren jullie creatief! Tunnels, bruggen, bergen en zelfs onder de grond door! Aan het einde van het programma werden de banen getest πŸ‘en kregen de scouts nog warme chocomel tegen koude vingers. Tot volgende week!
Scoutinggroep De MeulebergMonday, April 5th, 2021 at 7:17pm
Vrolijk Pasen! Het paasweekend zit er alweer op maar wat was het weer gezellig. De welpen begonnen de jaarlijkse paasactiviteit met een brunch. Na intensief koken waren er croissants, wentelteefjes, eieren en soep. Als toetje waren er later op de middag ook nog heerlijke appelflappen.
Na de brunch werd de middag gebruikt om paasspelletjes te doen en om een eierhouder te maken. Kortom een drukke maar leuke ochtend/middag.