Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergSaturday, January 18th, 2020 at 6:13pm
Vanmiddag hebben de scouts vogelhuisjes gemaakt voor het scoutingbos. Er is hard gewerkt en daarbij hoort ook een mooi resultaat! Daarna hebben de scouts nog lekker bij het vuur gezeten en in het bos gespeelt. Een geslaagde middag! Tot volgende week!
Scoutinggroep De MeulebergMonday, January 13th, 2020 at 5:40pm
Afgelopen zaterdag hebben we weer de eerste scoutingmiddag gehad bij de welpen.
Tijdens deze middag hebben we weer verschillende spellen gedaan en genotenn van het mooie weer.
Bedankt voor de gezelligheid en tot as zaterdag waarbij we jullie verwachten met een klein hamertjeπŸ’ͺπŸ‘πŸ˜ŠπŸ”¨βš’
Scoutinggroep De MeulebergSunday, December 15th, 2019 at 5:34pm
Afgelopen zaterdag hebben we weer ons jaarlijkse kerstdiner gehad waarbij we verschillende activiteiten hebben gedaan.

Van frikandelbroodjes, gehaktballen, pannenkoeken, fruit- en groentespiesjes waarmee we een heerlijk diner hebben gemaakt.

Bedankt voor weer een tof scoutingjaar 2019 en fijne feestdagen.

We zien jullie graag weer terug op 11 janauri 2020 voor een nieuw scoutingjaar!!
πŸ’ͺπŸ’₯🌴
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, December 7th, 2019 at 4:56pm
Vanmiddag weer een keer programma bij de blokhut gehad.

Chineese muur, balspel, lekker veel vrij spel om hutten te bouwen, vogelvoeder knutsel gemaakt en op het laatst overheerlijke marshmallows met koekjes boven het vuur gebakken.β™¨οΈπŸ˜ŠπŸ‘πŸ’₯
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft een bericht gedeeld.Sunday, December 1st, 2019 at 8:33pm
Hierbij nog een paar leuke foto's over de jaarlijkse vossenjacht in samenwerking met Dim!

Wij zeggen Tot volgend jaar.πŸ‘πŸ˜œπŸ˜Ž
Scoutinggroep De MeulebergFriday, November 29th, 2019 at 11:35pm
Vanavond hebben wij een fantastische vossenjacht gehad in samenwerking met het jongerencentrum de soos uit Blitterswijck.

Helaas zijn hierbij een paar handschoenen blijven liggen en zijn deze af te halen bij de scouting tijdens een progamma of eerder door een pb te sturen na dit account.

Update: de juiste eigenaar heeft zich gemeld.
Alvast bedankt