Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergTuesday, September 15th, 2020 at 10:39am
Start seizoen welpen 2020/2021!

Afgelopen zaterdag zijn de welpen weer begonnen met het nieuwe scouting seizoen ! Bulldog, namenspel, blokjes voetbal vrij spel. Waarna we hebben afgesloten met onze favoriete activiteit frikandellen bakken!

Tot zaterdag bij de opschoon activiteit in wanssum bij de Kooy om 13:30!💪🌲⚒💥
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, September 12th, 2020 at 4:06pm
En... we zijn gestart! Seizoen 2020-2021 is begonnen. De explorers begonnen het jaar goed met een wedstrijdje pionieren en een gebakken goudstaaf boven het vuur.
Scoutinggroep De MeulebergFriday, September 4th, 2020 at 8:18am
Voordat ons seizoen begint is er al een mooi artikel over onze 2de activiteit dit seizoen.

Wie helpt mee!

OPSCHOONACTIE oevers van de maas.

Scoutinggroep De Meuleberg en IVN gaan op pad.

#samenkunnenwedit
#natuurvrienden
#blitterswijck

Doe Mee!

Tot zaterdag 19 september
De start is om 13.30 uur bij De Kooy aan de Maas in Wanssum

Let op: Aanmelden is verplicht, dit kan via het vermelde emailadres of ondersteun de scouting en stuur een privé bericht naar scoutinggroep de Meuleberg.
Scoutinggroep De MeulebergSunday, July 12th, 2020 at 8:16am
Dag 2 van het zomerkamp van de scouts zit er ook op! We kregen uitleg van Ruud over het leger, hebben vlotten gebouwd en zijn daarmee gaan varen op de Molenbeek . We sloten de avond af met een film avondje! Op naar de laatste dag!
Scoutinggroep De MeulebergFriday, July 10th, 2020 at 7:29pm
En we zijn begonnen! De scouts hebben een primitief kamp bij onze eigen blokhut in het bos. De tenten staan, het avondeten is achter de kiezen en nu bouwen de scouts nog een keukentafel. Vanavond avondspel!
Scoutinggroep De MeulebergThursday, July 9th, 2020 at 1:26pm
Afgelopen weekend zijn we op kamp geweest met de welpen van onze vereniging, hierbij is er een interview afgenomen door de lokale krant Hallo.