Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd.Monday, January 28th, 2019 at 4:11pm
Afgelopen zaterdag hebben de welpen eerst genoten van het mooie weer buiten door middel van twee spellen. Hierna hebben we binnen bedacht hoe we de grootst mogelijke spekjestoren konden bouwen waarna de welpen vrolijk op gang gingen om de grootste toren te bouwen.

De middag sloten we af door gezellig nog naar buiten te gaan bij het vuur.Tot volgende week!!
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 12 nieuwe foto's toegevoegd.Saturday, January 26th, 2019 at 6:59pm
Vanmiddag hebben de scouts de natuur een handje geholpen door voederstations te timmeren voor vogels. Aan de gebogen lepel, vork en mes kan voedsel voor vogels gehangen worden. Enkele scouts en de explorers zijn begonnen met het knopen van een dasriempje of fluitekoord. Tot volgende week!
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd.Saturday, January 12th, 2019 at 4:24pm
De scouts zijn 2019 goed begonnen door in drie groepen knikkerbanen van wcrolletjes te bouwen. Touw was toegestaan, plakband niet. Wat een uitdaging en mooi resultaat!
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, December 22nd, 2018 at 4:20pm
Ook het insectenhotel op de achterkant van het sponsorbord is klaar. Helaas kwamen we vorige week na de opening erachter dat er namen missen op het bord. Dit kwam door een technische storing in het administratie systeem. Momenteel werken we de sticker bij en wordt deze binnenkort vervangen. Zo staat iedereen netjes op het bord.
Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.Sunday, December 16th, 2018 at 8:04pm
Gisteren is er onder grote belangstelling van adoptieouders,sponsoren, dorpsgenoten en andere geïnteresseerde het scoutingbos geopend!
Na de opening lekker een kop koffie of chocolademelk met een koek. In het bos werden frikandellen gebakken en marshmallows. Iedereen bedankt voor jullie komst!
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, December 15th, 2018 at 10:21am
VANMIDDAG 15.00!
Opening van het scoutingbos.
#zinin