Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergSunday, July 12th, 2020 at 8:16am
Dag 2 van het zomerkamp van de scouts zit er ook op! We kregen uitleg van Ruud over het leger, hebben vlotten gebouwd en zijn daarmee gaan kano varen. We sloten de avond af met een film avondje! Op naar de laatste dag!
Scoutinggroep De MeulebergFriday, July 10th, 2020 at 7:29pm
En we zijn begonnen! De scouts hebben een primitief kamp bij onze eigen blokhut in het bos. De tenten staan, het avondeten is achter de kiezen en nu bouwen de scouts nog een keukentafel. Vanavond avondspel!
Scoutinggroep De MeulebergThursday, July 9th, 2020 at 1:26pm
Afgelopen weekend zijn we op kamp geweest met de welpen van onze vereniging, hierbij is er een interview afgenomen door de lokale krant Hallo.
Scoutinggroep De MeulebergMonday, July 6th, 2020 at 2:06pm
Afsluiting minikamp welpen!

Afgelopen weekend hebben we ons seizoen toch nog af mogen sluiten met een minikamp! Dit jaar gingen we nergens heen maar bleven we in onze eigen blokhut hebben overnacht.
Ons kamp bestond uit frikandellen bakken, spelletjes, kampvuur, tocht wandelen, frietjes eten en natuurlijk weinig slaap!

Vonden jullie het ook een leuk seizoen?

De leiding in ieder geval wel! Fijne vakantie en tot 12 september bij het begin van het nieuwe seizoen!💪🎪⚒🌲
Scoutinggroep De MeulebergSunday, July 5th, 2020 at 8:44pm
Afgelopen weekend hebben de welpen hun afsluitende kamp gehad, waarbij de hallo een kijkje kwam nemen!
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, June 27th, 2020 at 8:04pm
Genoten van het lekkere weer!

Vandaag hebben de welpen genoten van het heerlijke weer.We zijn begonnen met vrij spelen in het bos waarbij we het spel levend stratego hebben gespeeld. Het was ook heerlijk warm weer waarbij we toepasselijke spelletjes gingen doen van water over hoofden gooien, buikschuiven en ijsjes eten.

Tot aanstaande vrijdag bij het afsluitende kamp.👍🎪⚒♨️🌴