Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 213 nieuwe foto's toegevoegd.Saturday, June 15th, 2019 at 11:53am
We zijn met de welpen tijdens hemelvaart op kamp geweest in Baarlo met het thema beroepen!
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, June 8th, 2019 at 9:50am
De scouts en explorers zijn weer goed aangekomen op intercamp 2019 in Rheden! Het eerste nachtje zit er alweer op. Vandaag lopen we de hike!
Scoutinggroep De MeulebergSunday, May 26th, 2019 at 9:50am
Gisteravond hebben een aantal scouts, explorers en leiding geholpen bij SamenLoop voor Hoop Horst aan de Maas in Meerlo. 24 uur lang lopen meer dan 800 mannen, vrouwen, jongens en meisjes om geld op te halen voor kankeronderzoek.

De scouts en explorers hebben kaarsen aangestoken en de fakkels aangemaakt voor de kaarsenceremonie. Erg indrukwekkend en mooi dat we hieraan mee mochten helpen.
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, May 25th, 2019 at 5:37pm
Vanmiddag hebben de scouts weer verder gewerkt aan de boomhutten in het bos. Prachtige resultaten!
Scoutinggroep De MeulebergTuesday, May 21st, 2019 at 11:49pm
Afgelopen zaterdag hebben de welpen een stukje gewandeld met het mooie weer en een paar spellen gedaan op de Meuleberg in Blitterswijck.

Tevens hebben we aankomende zaterdag de IVN activiteit in de natuur.
Scoutinggroep De MeulebergMonday, May 13th, 2019 at 12:45pm
Afgelopen zaterdag hebben de welpen weer lekker gebakken. Van appelflappen tot zoete oreo's. Wat waren ze toch lekker.