Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De Meuleberg
Scoutinggroep De Meuleberg heeft 100 nieuwe foto's toegevoegd.Friday, July 26th, 2019 at 10:54am
Het was een super leuk zomerkamp van de scouts!

Het begon zaterdags toen we op de fiets naar Wellerlooi gingen. Na een mooie fietstocht kwamen we op het kampterrein aan waar we de tenten op gingen zetten. Op zondag hadden we een spellen dag. We gingen boogschieten en op zoek naar goud!

Op maandag gingen we zwemmen in Horst. 'S avonds was er rechtbank. Op dinsdag gingen we minigolven en zelf naar de winkel om boodschappen te doen. We mochten zelf koken. Op woensdag hebben we alles weer ingepakt en zijn we naar huis gefietst.
Scoutinggroep De MeulebergThursday, July 18th, 2019 at 10:11am
Dag 4 van het explorerkamp was weer geslaagd. We hebben op de Saar kano gevaren. Wat een mooie omgeving! Daarna hebben de explorers pannenkoeken gebakken en een film gekeken.

Vandaag de laatste dag en morgen rijden we weer naar huis!
Scoutinggroep De MeulebergTuesday, July 16th, 2019 at 10:47pm
Het einde van dag 3 op het explorerkamp in het Duitse Igel. We zitten op de helft! Vanochtend begon de dag met een stevige wandeling naar een mooi uitzichtspunt. Daarna gingen we lekker zwemmen in Kordel. Wat een uitzicht! Het kookteam heeft daarna een degelijke maaltijd verzorgd en de rest heeft afgewassen. We sluiten deze dag af met popcorn & poker.
Scoutinggroep De MeulebergMonday, July 15th, 2019 at 9:41pm
Dag 2 van het Explorer kamp zit er bijna op. Het begon vandaag met (hoe kan het ook anders) vlaai. Daarna vertrokken we naar Trier voor een wandeling naar het uitzichtspunt en een rondleiding door de stad Trier. Het highlight van de dag: hausgemachte Pizza in Kellerkneipe Cubiculum. Na een goede maaltijd en een lesje Duits (gegeven door onze gastheer) gingen we weer naar het kampterrein. Vanavond spellen- en filmavond!
Scoutinggroep De MeulebergSunday, July 14th, 2019 at 6:35pm
De Explorers zijn aangekomen op hun kampterrein in het Duitse Igel. Na een lange autorit met veel pauzes (met natuurlijk knaks, soep en vlaai) hebben ze zojuist het kampterrein ingericht. Mascotte Gerrie is ook van de partij.
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, July 13th, 2019 at 5:53pm
Na een mooi zomerkamp van de scouts is het morgen tijd voor het zomerkamp van de explorers. De Duitse stad Trier is de bestemming. Nog even nagenieten van het kamp? Check het filmpje! De foto's zullen ook snel op facebook verschijnen!