Blokhut

Blitterswijck is een Limburgs Maasdorpje, vlak bij Venray. Met de auto kun je binnen een half uur Venray, Venlo, Duitsland en een aantal natuurparken, grindgaten en zwembaden bereiken. En natuurlijk is het in de zomer goed uitrusten langs de kant van de Maas. Onze Blokhut ligt aan de rand van Blitterswijck, vlak bij de sportvelden. Naast de Blokhut is een klein stukje bos waarin gespeeld kan worden. Grotere bossen liggen op ongeveer 10 minuten lopen van de Blokhut.

De blokhut is voor jeugdgroepen en verenigingen te huur,
niet als feestlocatie of studenten introducties.

U kunt op de foto’s klikken om ze op volledig scherm weer te geven.

Binnen: De Blokhut is een stenen gebouw met vloerverwarming en bestaat uit een slaapzolder, een ruime zaal voor activiteiten, een openhaard, een keuken (zes gaspitten, één oven, twee koelkasten, één diepvries), twee toiletten, een urinoir en een douche.

De slaap accommodatie is geschikt voor +-35 personen. De sanitaire ruimte is volledig toegankelijk voor minder valide personen. Op de begaande grond is ook de kleine groepsruimte welke gebruikt kan worden als stafkamer of slaapruimte. In overleg met de beheerder is ook deze kleine groepsruimte te gebruiken.

Buiten: Voor eventuele activiteiten beschikt onze Blokhut nog over een kampvuurkuil met een groot afdak en een aantal kleine grasveldjes. Wanneer je met de fiets komt is dit ook geen probleem, er is namelijk een grote overdekte fietsenstalling.  Naast de blokhut ligt een groot voetbalveld om grotere activiteiten de houden. 

Kijk hier voor de beschikbaarheid van de blokhut. Voor inlichtingen en reserveringen kun je contact opnemen met de beheerder: Dhr. W. Hendriks Kerkstraat 23 5863 AP BLITTERSWIJCK

Tel: 0478-532013

E-mail: Mail

De locatie van onze blokhut is: Van Lyndenstraat 33 5863 BJ, Blitterswijck