Blokhut

Blitterswijck is een Limburgs Maasdorpje, vlak bij Venray. Met de auto kun je binnen een half uur Venray, Venlo, Duitsland en een aantal natuurparken, grindgaten en zwembaden bereiken. En natuurlijk is het in de zomer goed uitrusten langs de kant van de Maas. Onze Blokhut ligt aan de rand van Blitterswijck, vlak bij de sportvelden. Naast de Blokhut is een klein stukje bos waarin gespeeld kan worden. Grotere bossen liggen op ongeveer 10 minuten lopen van de Blokhut. Binnen: De Blokhut is een stenen gebouw met vloerverwarming en bestaat uit een slaapzolder, een ruime zaal voor activiteiten, een openhaard, een keuken (zes gaspitten, één oven, twee koelkasten, één diepvries), twee toiletten, een urinoir en een douche.

De blokhut is voor jeugdgroepen en verenigingen te huur,
niet als feestlocatie of studenten introducties.

Keuken                      Fornuis                     Koffiezet apparaat     Overige apparatuur
  Keuken 3  Keuken 4  

Zaal                            Zaal                           Zithoek zaal        Toegang groepsruimte
Zaal 1  zaal 2   zaal 3  
Kachel                         Entree blokhut
Kachel  

Invalide toilet          Toilet                       Urinoirs                    Wasbak
        

Wasbak                    Invalide douche     Douche                      Douche
      

De slaap accommodatie is geschikt voor +-35 personen. De sanitaire ruimte is volledig toegankelijk voor minder valide personen. Op de begaande grond is ook de kleine groepsruimte welke gebruikt kan worden als stafkamer of slaapruimte. In overleg met de beheerder is ook deze kleine groepsruimte te gebruiken.

Slaapzaal                  Slaapzaal          Kleine groepsruimte   Kleine groepsruimte
      

Buiten: Voor eventuele activiteiten beschikt onze Blokhut nog over een kampvuurkuil met een groot afdak en een aantal kleine grasveldjes. Wanneer je met de fiets komt is dit ook geen probleem, er is namelijk een grote overdekte fietsenstalling.  Naast de blokhut ligt een groot voetbalveld om grotere activiteiten de houden. 

Grasveldjes              Afdak                        Kampvuurkuil        Blokhut
      

Grasveld groot        Aanbouw                 Aanbouw                   Fietsenstalling 
      

Locatie De locatie van onze blokhut is: Van Lyndenstraat 33 5863 BJ, Blitterswijck

Grotere kaart weergeven Kijk HIER voor de beschikbaarheid van de blokhut Voor inlichtingen en reserveringen kun je contact opnemen met de beheerder: Dhr. W. Hendriks Kerkstraat 23 5863 AP BLITTERSWIJCK 0478-532013 Via E-mail kan het ook: Mail

`