Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergTuesday, January 24th, 2023 at 8:44pm
Spellen,bouwen en snoepen!

Afgelopen zaterdag weer een lekkere welpen middag gehad. We waren met 19 welpen, dat beloofde een gezellige dag te worden. Natuurlijk begonnen we in een carré om de Meulenbergvlag te hijsen zodat iedereen kan zien dat we weer plezier aan het maken zijn.

Daarna zijn we het commandospel gaan doen om op te warmen. Toen iedereen warm was gingen we naar binnen in onze blokhut om verschillende challenges te gaan doen. Zo snel mogelijk een ballon opblazen totdat hij knapte, geblinddoekt een tekening maken, een gigantische Jenga toren bouwen, met een koptelefoon op een liedje luisteren en dan meezingen.
De andere welpen moesten raden welk liedje het was.

en een appel uitboren en vullen met suiker en kaneel. We hebben nog lekker genoten van een gepofte appel op het kampvuur. Smullen maar. Het waas een plezierige maar actieve scoutingmiddag.

Tot as zaterdag welpen!
Scoutinggroep De MeulebergMonday, December 19th, 2022 at 7:04pm
Kerstfeest!

Afgelopen zaterdag vierde onze vereniging kerst. De welpen, scouts en explorers maakten mooie kerststukjes en sneeuwbollen.

Daarna kon iedereen helpen met koken voor het kerstdiner. Er werden worstenbroodjes gemaakt, fruitspiesjes en gehaktballetjes. Buiten op het vuur werd groentesoep gekookt!

Het was een hele gezellige middag. We wensen iedereen fijne feestdagen en zien elkaar weer voor mooie programma's in 2023!
Scoutinggroep De MeulebergMonday, December 5th, 2022 at 8:32pm
Pepernoten!

Afgelopen zaterdag hebben de explorers pepernoten gebakken in hun zelfgemaakte pizzaoven! Ze waren erg goed gelukt 💪
Scoutinggroep De Meuleberg is bij OJC DIM.Monday, November 28th, 2022 at 2:28pm
OJC DIM
Vossenjacht!

Afgelopen vrijdagavond hebben we in samenwerking met OJC DIM onze jaarlijkse vossenjacht gehouden in Blitterswijck!

Hierbij gaan er diverse vossen zich verkleed verstoppen in en rondom de kern van Blitterswijck. Waarna de leden van de scouting en de jeugdige inwoners van Blitterswijck deze vossen zoeken .

Hierna hebben we warm afgesloten in de soos met warme chocomel en een gebakje!

Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid!
Scoutinggroep De MeulebergFriday, November 25th, 2022 at 8:24am
Zie jij wat vreemde figuren door Blitterswijck lopen vandaag? Geen zorgen! Het zijn onze vossen die gezocht worden door de kinderen van Scoutinggroep De Meuleberg en OJC DIM.
We hebben nog een paar plekken voor de kinderen.
Mocht je, je per ongeluk zijn vergeten aan te melden doe dat nog snel via https://www.ojcdim.nl/agenda/vossenjacht/
Scoutinggroep De MeulebergTuesday, November 15th, 2022 at 7:51pm
Samen met OJC DIM organiseren we op 25 november de vossenjacht 🦊. Deze is toegankelijk voor alle kinderen uit de regio.
De jacht zal plaatsvinden in het centrum van Blitterswijck. Vind jij alle vossen? Meld je dan snel aan via: https://www.ojcdim.nl/agenda/vossenjacht/