Altijd op de hoogte van de activiteiten bij Scoutinggroep de Meuleberg!

Scoutinggroep De MeulebergSunday, April 11th, 2021 at 6:37am
Gisteren hebben de scouts de kou en regen getrotseerd om in groepjes een minigolfbaan te maken. En wat waren jullie creatief! Tunnels, bruggen, bergen en zelfs onder de grond door! Aan het einde van het programma werden de banen getest πŸ‘en kregen de scouts nog warme chocomel tegen koude vingers. Tot volgende week!
Scoutinggroep De MeulebergMonday, April 5th, 2021 at 7:17pm
Vrolijk Pasen! Het paasweekend zit er alweer op maar wat was het weer gezellig. De welpen begonnen de jaarlijkse paasactiviteit met een brunch. Na intensief koken waren er croissants, wentelteefjes, eieren en soep. Als toetje waren er later op de middag ook nog heerlijke appelflappen.
Na de brunch werd de middag gebruikt om paasspelletjes te doen en om een eierhouder te maken. Kortom een drukke maar leuke ochtend/middag.
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, March 27th, 2021 at 6:34pm
Boomhut!

Deze treehouse-masters (de explorers) zijn al een tijdje met een leuk project bezig, namelijk een boomhut bouwen! Dat wordt de komende weken zagen, meten, timmeren, schroeven, sjouwen, boren en heel veel plezier maken! Deze boomhut blijft in het bos staan, zodat we er altijd in kunnen spelen. 🌳
Scoutinggroep De MeulebergSunday, March 21st, 2021 at 3:29pm
Insigne koken!

Afgelopen zaterdag hadden de welpen ons tweede progamma in het teken van het insigne koken waar we mee bezig zijn geweest. We hebben het gehad over de verschillende vakken van de schijf van vijf met de bijbehorende producten. Daarna begonnen de leukste activiteiten van het progamma om het kookinsigne te volbrengen met zelfbelegde pizza's en gepofte appel in kolen gegaard.
Tot volgende week welpen!πŸ’₯πŸŒ³πŸ•πŸ…
Scoutinggroep De MeulebergSaturday, March 20th, 2021 at 4:59pm
Waar rook is, zijn scouts!

Met dit prachtige weer hebben de scouts hard gewerkt en een mooi tafelvuur gemaakt!

Het was weer gezellig! πŸ’ͺ🏽
Scoutinggroep De MeulebergFriday, March 19th, 2021 at 8:02pm
We gaan weer verderπŸ’ͺ Morgen gaan de leidingen het veld in.
Een week later is het tijd om het gras in te gaan zaaien.
Wil jij ons helpen de laatste eindjes van ons project aan elkaar te knopen? Steun onze actie dan en koop een kaart via:

Of via één van onze verkooppunten:
Vonderhaar
Forellenvisvijvers " Keijzersberg"