NAVI GREAT tocht

Wat is een NAVI GREAT tocht?

Ga een heuse wandel- en speurtocht maken en ontdek het vernieuwde natuurgebied ‘T Sohr. Tijdens deze wandeltocht van +- 8,5 km wandel je langs de mooiste plekjes van dit natuurgebied. Terwijl je aan het wandelen bent ga je speuren naar de 12 verstopte knippers. Hiermee kun je de kaart inknippen om de speurtocht tot een goed einde te brengen.
Heb je ze allemaal gevonden? Lever dan de kaart in en je ontvang gratis één kop koffie per ingeleverde kaart! Vul je jouw persoonlijke gegevens in bij het inleveren? Dan maak je ook nog eens kans op één van de twee waardebonnen van €25,-! Deze waardebonnen van ‘Il Moro’ en ‘Von der Haar’ worden aan het einde van deze actie verloot onder de ingeleverde kaarten.

Wanneer kan ik gaan wandelen?

Daar ben je helemaal vrij in natuurlijk.
De knippers hangen langs de route van januari t/m juni 2021.
Tijdens deze periode kun je zelf beslissen wanneer je gaat wandelen.
Eventueel deel je tocht op in meerdere etappes wanneer je 8,5km in één keer teveel vindt. Let wel even op de openingstijden van forellenvijver de Keijzersberg dan weet je zeker dat je na de tocht lekker kunt genieten van een warm drankje! Wil je nog wat leuke activiteiten ondernemen tijdens het wandelen? Klik dan hier: Wandelactiviteiten

Waarom de wandeltocht?

Scoutingroep de Meuleberg is bezig om het aangrenzende trapveldje te gaan renoveren. Door de droge zomers is het gras helemaal verdord en kan er geen gebruik meer van worden gemaakt. De Meuleberg maakt veel gebruik van dit veld net zoals andere verenigingen en mensen in en rond Blitterswijck. Om het grasveld weer in topconditie te krijgen gaan we een beregeningsinstallatie aanleggen en het gras opnieuw inzaaien. Dit project kost natuurlijk veel inspanning en geld. Om dit project te realiseren hebben we verschillende fondsen en sponsoren bij elkaar geworven. Daarnaast willen we als vereniging zijnde ook graag een actie op touw zetten om de financiën mee rond te krijgen. Hierbij leek ons een wandel- en speurtocht door een prachtig stukje natuur een win-winsituatie. Door een mooi uitgezette tocht te lopen ontdek je deze natuur en steun je meteen dit project.

Handige tips voor de wandeltocht:

• Trek goede wandelschoenen aan het kan namelijk drassig zijn.
  • Het pad is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.
  • Neem je hond mee! Lekker samen wandelen.
  • Een verrekijker laat je nog meer zien van het gebied. Meenemen dus!
  • Is de tocht te lang voor één keer? Deel hem dan op!
  • Heb je de tocht voltooid? Deel het op Facebook samen met een foto met #trapveldjeblitterswijck.

Waar kan ik een kaart krijgen?

Tijdens de openingstijden van Forellenkwekerij de Keijzersberg kun je een kaart kopen bij de horecagelegenheid in de molen. Kijk voor openingstijden op https://keijzersberg.nl/.

In de cadeauwinkel van Von der Haar kun je ook kaarten krijgen.
Laat een leuk pakketje samenstellen en je hebt meteen een schitterend cadeau! Kijk op https://www.facebook.com/vonderhaar2019 voor meer info.

Je kunt ook via onderstaand formulier een kaart bestellen.
Na het bestellen ontvang je een bevestigingsmail met de betaalgegevens.

Wat zijn de kosten van de kaart?

De kosten van de kaart zijn €10,- en deze wordt gratis thuisbezorgd in Blitterswijck, Meerlo, Wanssum, Broekhuizenvorst en Broekhuizen. Naar andere dorpen worden de kaarten met de post verstuurd. Hierbij komt een meerprijs van €2,- voor het versturen. Bestel snel jouw NAVI GREAT kaart en krijg hem binnen enkele dagen thuisgestuurd!